Even voorstellen

Mijn naam is Esmeralda de Leeuw-Kuiper. En ik ben sinds 2006 getrouwd met mijn steun en toeverlaat Justin. In 2008 werden wij de trotse ouders van onze zoon Collin en in 2011 werd ons geluk helemaal compleet toen we nog een zoon kregen, Jason. Werken met kinderen is een rode draad in mijn leven. Mijn bijbaantje was altijd oppassen en hier heb ik uiteindelijk mijn werk van gemaakt. Ik ben momenteel namelijk gastouder, waarbij ik kindjes opvang in mijn eigen huis.

Onze eerste zoon Collin werd geboren met 35 weken en moest nog een week in het ziekenhuis blijven voordat we hem mee naar huis mochten nemen. Onze tweede zoon Jason verbleef ook een paar dagen in het ziekenhuis toen hij zeven weken oud was. Hoewel je kindje de beste zorg krijgt wanneer hij in het ziekenhuis ligt, sta je als moeder toch aan de zijlijn. Hierdoor heeft het wat langer geduurd voordat ik met beide kinderen de hechte band kreeg die eigenlijk zo normaal en wenselijk is.

Toen kwam Tineke Bos op mijn pad. Tineke heeft het Nederlands Opleidingsinstituut tot Docent Babycomfortmassage opgericht. Tineke heeft jarenlange ervaring met het masseren van baby’s en dan vooral prematuren. Ze heeft hier ook speciale massagetechnieken voor ontwikkeld. Tineke heeft ontzettend veel kennis en informatie over babymassage en deze heeft zij met mij gedeeld tijdens de 1-jarige opleiding tot Docente Babycomfortmassage.

Tijdens deze opleiding leerde ik hoe ontzettend belangrijk het is om (huid)contact te hebben met je baby. Op deze manier kun je je kindje het vertrouwen in zichzelf geven. En ontstaat er een prachtige stevige band tussen jullie.

Het is zo ontzettend mooi om samen bezig te zijn, en dat op zo’n pure manier, via babymassage. Ik wil dit graag leren aan andere moeders – en vaders – die ook op een bijzondere manier contact willen maken met hun kindje.

Wie weet ontmoeten we elkaar gauw.

Warme groet,

Esmeralda de Leeuw-Kuiper

I Love You
For all that you are
All that you have been
And all that you’re going to be…

Dedicated to Collin and Jason

Reageren is niet mogelijk