Ervaringen

Hieronder volgen enkele ervaringen van cursisten die u zijn voorgegaan.

Moeder Marijke met dochter Macy:

Moeder Marijke: “Donderdagochtend was altijd quality time voor ons dochtertje en mij. Heerlijk vond ze het om gemasseerd te worden. En zo konden we meteen de ongemakken van bijvoorbeeld onrust, verkoudheid of huilerig zijn meenemen. Dit omdat Esmeralda mij precies uitlegde welke technieken ik daarvoor kon gebruiken. Ik heb er echt van genoten. Het maakt de babytijd speciaal en kleine Macy viel vaak op het einde op de handdoek al in slaap.”

Macy-van-moeder-Marijke

————————————————————————————————

Moeder Jolanda met Rosan:

Moeder Jolanda: “Je krijgt zeker goede tips welke massagetechnieken je kunt gebruiken wanneer je kindje bijvoorbeeld onrustig of verkouden is.”

moeder-jolanda-met-rosan————————————————————————————————

Moeder Marijn met Sil:

Moeder Marijn: “Het is heerlijk om na een drukke werkdag te kunnen ontspannen door mijn zoontje te masseren en op deze manier tijd met elkaar door te brengen. Het is een heerlijke afsluiting van de dag.”

Moeder-Marijn-met-Sil

———————————————————————————————— 

 Moeder Kim over de massages met baby Yanou:

“Yanou kon zich altijd helemaal overgeven aan de massages. Het moest alleen niet te lang duren, maar Esmeralda speelde daar prima op in. Tijdens onze vakantie waren mijn beide dochters erg verkouden, maar dankzij de technieken die ik had geleerd van Esmeralda, kon ik de verkoudheid bij de meiden wat verlichtten! Yanou is nu een jaar oud en nog steeds vind ze de massages heerlijk. Wanneer ze wat last heeft van haar buikje pas ik de buikmassages toe en dan kan ze weer ontspannen.”

————————————————————————————————

Reageren is niet mogelijk